De jaarvergadering vindt dit jaar plaats op vrijdag 22 september a.s. Noteer deze datum alvast in jullie agenda.

Nieuws Algemeen

Het 1e elftal heeft haar laatste oefenwedstrijd dinsdagavond afgewerkt in en tegen SVC ‘2000. Bij SVC ‘2000 staat Ricardo Wassenberg aan het roer, zeker geen onbekende voor Rudi Boes. De twee stonden eerder samen bij Wilhelmina’08 aan het roer en mogen elkaar dan ook goede vrienden noemen.

Roosteren begon de eerste helft in een sterke opstelling en nam direct het heft in handen. Roosteren verzuimde echter een aantal opgelegde kansen af te maken. Aan de andere kant was het SVC ‘2000 wat wel doeltreffend was uit een vrije trap en de 1-0 op het scorebord bracht. Even later was het Ken Loete die zijn eerste doelpunt voor VV Roosteren binnentikte en de verdiende gelijkmaker op het scorebord bracht.

Zoals eerder aangekondigd zal deze zaterdag het Swentibold toernooi plaatsvinden. In tegenstelling tot andere jaren, wordt het toernooi dit jaar op 1 dag afgewerkt. Iedere ploeg speelt vier wedstrijden van een half uur. Daarna zullen de nummers 1 tegen elkaar spelen en de nummers 2 zullen strafschoppen nemen om te beslissen hoe het podium er volledig uit zal zien.

Hierbij het speelschema van Roosteren!

Gisteren speelde het eerste haar eerste oefenwedstrijd tegen promovendus SV Roggel. Met een brede selectie en een aantal nieuwe gezichten werd de wedstrijd met 5-2 gewonnen!

Een goed begin van de oefencampagne die we dinsdag een goed vervolg willen geven tegen onze gasten uit Maaseik. Aanvang van deze wedstrijd is 19.15 uur.

Voor de overige spelers is er natuurlijk gewoon trainen!

De transferdeadline is inmiddels verstreken, dus de balans kan worden opgemaakt: 11 spelers zullen zich toevoegen aan onze prachtige club! De spelers zullen verdeeld worden over de drie senioren elftallen. Welkom aan al deze nieuwelingen en oude bekenden, wij kijken ernaar uit om jullie in het nieuwe seizoen te zien schitteren op onze wei!

Daarentegen nemen we afscheid van 3 leden. Bedankt mannen en succes met jullie nieuwe avontuur! Ook voor Justin houdt het avontuur in Roosteren op. Nadat we dachten hem weer helemaal terug te hebben, was het na enkele weken voetbal weer mis. Een tweede zware blessure heeft Justin doen besluiten de schoenen, op veel te jonge leeftijd, aan de wilgen te hangen. Justin, bedankt voor je geweldige inzet en je super persoonlijkheid binnen onze club!