De jaarvergadering vindt dit jaar plaats op vrijdag 22 september a.s. Noteer deze datum alvast in jullie agenda.

Zoals jullie kunnen zien is VVRoosteren.nl weer onderhevig geweest aan een aantal veranderingen. Naast de lay-out die een beetje veranderd is, zijn er een aantal leuke onderdelen bijgekomen op de homepage. Aan de rechterzijde zal zo nu en dan een leuke poll te vinden zijn, waar iedereen zijn stem kan achterlaten. Bij resultaten kun je zien hoeveel mensen er gestemd hebben en waarop hun keuze is gevallen. Natuurlijk kun je je keuze verdedigen op het gastenboek, dat onveranderd is en daarnaast een apart kopje helemaal rechts in de menubalk heeft bemachtigd (het gastenboek is naast de wedstrijdverslagen één van de meest bezochte onderdelen).
Daarnaast kan er ook nog even snel gekeken worden naar de weersverwachting, handig om even te kijken welke kledij voor trainingen en wedstrijden het meest geschikt is. Neem ook eens een kijkje op de websites van onze hoofdsponsors door te klikken op één van de links.
VVRoosteren.nl zal vanaf nu regelmatiger worden geupdate, informatie over komende wedstrijden, trainingen of andere voetbalzaken zullen ook worden gepost (denk daarbij aan opstellingen, vertrektijden etc.). Niet alleen de senioren worden van hun info voorzien, maar ook de jeugd heeft een eigen kop gekregen voor hun programma's en nieuws. Als je een keer een bericht gemist hebt, geen probleem, onderaan de nieuwspagina's kun je bladeren naar oudere berichten.
Nog iets wat misschien opvalt zijn de drie icoontjes rechtsonder de titel van elk artikel. Met deze icoontjes kun je van links naar rechts respectievelijk het betreffende artikel: lezen als pdf-file, uitprinten of doorsturen naar een e-mailadres.