Op vrijdagavond 20 oktober organiseert de Activiteitencommissie de Dartavond! Noteer deze datum alvast in jullie agenda.

Na de fikse maar ingecalculeerde nederlaag tegen Centrum Boys kijken de mannen van Roosteren 1 vooruit naar de belangrijke wedstrijd tegen Sporting Sittard aanstaande zondag. Om aansluiting met de subtop te houden, maar vooral om klassebehoud veilig te stellen zal het Eerste Elftal alles op alles zetten om de drie punten op de Heilige Kamp te veroveren.

Afgelopen zondag was een wedstrijd om snel weer te vergeten. In de eerste helft al, liep Centrum Boys te snel en te makkelijk over Roosteren heen. De tweede helft gaf echter meer vertrouwen voor komende zondag. Door doelpunten van Sergio Demandt en Jordy Golsteyn werd de eer engiszins gered, resulterend in een 7-2 nederlaag. De wedstrijden daarvoor tegen SVM en Doenrade werden echter overtuigend gewonnen en dat zijn ook de wedstrijden waaraan het team zich vastklampt om ook komende zondag weer de volle buit binnen te halen. Mocht dit lukken, mogen we langzaam wel stellen dat Roosteren 1 ook volgend jaar weer in de Vierde Klasse mag uitkomen. Daarnaast is er dan nog uitzicht om aan te kunnen sluiten bij de top 5.

Het Tweede Eltal zit in een wat luxere positie. Zeker na het gelijkspel tussen directe concurrenten Born 2 en Susteren 3 een week geleden, heeft het Tweede het heft in eigen handen. Afgelopen zondag werd RIOS'31 met 0-2 verslagen en komende zondag neemt het Tweede het op tegen SHH 3, om de koppositie op eigen veld te behouden.
Kortom weer een spannend weekend voor de boeg op de Heilige Kamp!