• VV Roosteren

Klik hieronder op je team voor de laatste stand en uitslagen
  • Programma

• VV Roosteren

Eerste Elftal
Tweede Elftal
Derde Elftal

Stand en Uitslagen

Voor de meest recente uitslagen, de laatste stand en het programma voor de komende weken klik hieronder op de button van jouw team.

Deze teampagina's worden gegenereerd door de KNVB Dataservice en zijn direct gelinkt aan Sportlink. Op die manier zie je altijd de meest recente en correcte data.

Na het verstrijken van de transferdeadline kan VV Roosteren nu met zekerheid de komst van maar liefst 11 nieuwe spelers bekend maken. De nieuwelingen zullen toegevoegd worden aan de selecties van de drie senioren elftallen. Als club zijn wij enorm blij dat we zoveel nieuwe spelers mogen verwelkomen en we wensen onze nieuwe aanwinsten succes in het seizoen 2016-2017! Tevens hebben 2 spelers aangegeven mee te trainen in de voorbereiding en dan een keuze te maken of ze actief lid worden.

Helaas hebben wij aan het eind van dit seizoen ook afscheid moeten nemen van 4 spelers. Bedankt voor jullie inzet en succes bij jullie nieuwe club!

No Calendar Events Found or Calendar not set to Public.