Na het verstrijken van de transferdeadline kan VV Roosteren nu met zekerheid de komst van maar liefst 11 nieuwe spelers bekend maken. De nieuwelingen zullen toegevoegd worden aan de selecties van de drie senioren elftallen. Als club zijn wij enorm blij dat we zoveel nieuwe spelers mogen verwelkomen en we wensen onze nieuwe aanwinsten succes in het seizoen 2016-2017! Tevens hebben 2 spelers aangegeven mee te trainen in de voorbereiding en dan een keuze te maken of ze actief lid worden.

Helaas hebben wij aan het eind van dit seizoen ook afscheid moeten nemen van 4 spelers. Bedankt voor jullie inzet en succes bij jullie nieuwe club!