• VV Roosteren

Klik hieronder op je team voor de laatste stand en uitslagen
  • Programma

• VV Roosteren

Eerste Elftal
Tweede Elftal
Derde Elftal

Stand en Uitslagen

Voor de meest recente uitslagen, de laatste stand en het programma voor de komende weken klik hieronder op de button van jouw team.

Deze teampagina's worden gegenereerd door de KNVB Dataservice en zijn direct gelinkt aan Sportlink. Op die manier zie je altijd de meest recente en correcte data.

Spaar Clubpunten, selecteer je favoriete amateur voetbalclub en Total doneert het equivalent van je gespaarde saldo aan je voetbalclub!

Hoe doe je dat? Heel eenvoudig:

1. Log in met je gegevens of registreer je TOTAL Clubcard via het inlogscherm (link)
2. Kies VV Roosteren (links in het menu) en dan gaat de teller lopen

Heb je nog geen TOTAL Clubcard?
Haal deze dan gratis op bij je Total tankstation. Gebruik je Total Clubcard eerst één keer, daarna kun je je pas online registreren en je club selecteren.

Aan het eind van het voetbalseizoen doneert Total een bedrag zo groot als het door jou gespaarde saldo aan voetbalclub Roosteren!

Kortom, een win-/winsituatie voor jezelf en voor je favoriete amateurvoetbalclub!

No Calendar Events Found or Calendar not set to Public.