De jaarvergadering vindt dit jaar plaats op vrijdag 22 september a.s. Noteer deze datum alvast in jullie agenda.

Op een broeierige zondag, 11 september, konden de mannen van het Eerste zich ten opzichte van de vorige wedstrijd revancheren. Echter waar tegen RKDFC minimaal een puntje wel op zijn plaats was, had Roosteren, uit tegen Haslou, geen recht van spreken. Het tweede elftal kon door hard te knokken wel het eerste puntje in de competitie bijschrijven. Het derde ging gewoon door waar het gebleven was en won ook derde bekerwedstrijd waardoor ze later dit seizoen in actie mogen komen in de volgende ronde!
Een totale, collectieve off-day is het understatement van de week. We doen echter keeper Tom Reijnen te kort als we het complete team over één kam scheren. Als het niet aan Tom had gelegen, stond de hoofdmacht van Roosteren de eerste helft al met 8-0 achter. Met een aantal goede “saves” hield hij Roosteren langer dan verdiend in de wedstrijd. Roosteren ging uiteindelijk van 0-4 de boot in.
Het begon om half 3 met de aftrap in Elsloo. De omstandigheden waren voor Roosteren niet ideaal. De rood-witten leken maar niet te kunnen wennen aan het kunstgras en leken bevangen door de hitte. Met name de aannames verliepen moeizaam en leidden tot een onrustig spelbeeld. Het eerste kwartier heeft Roosteren geprobeerd op te bouwen en dat resulteerde in een sporadische schietkans voor Mike Streukens. Na deze 15 minuten, was er geen schim meer over van het nog zo gepassioneerde team van vorige week. Geen fut, geen duelkracht, geen creativiteit en ga zo maar door. De eerste twee tegengoals vielen kort na elkaar, midden in de eerste helft. Op identieke wijze liet de verdediging zich verschalken en hadden de aanvallers van Haslou vrije doorgang. Keeper Tom hield daarnaast wonder boven wonder een flink aantal 100% kansen tegen. Knap werk van de keeper, maar een onbegonnen klus als de rest van je team het laat afweten. De 0-3 valt even voor rust uit een afstandsschot.
De donderspeech en de omzettingen op het middenveld van coach Rudi Boes mochten helaas het tij niet doen keren. Ook de wissels hadden niet het gewenste effect, mede door een niet al te fitte ‘bank’. Uiteindelijk kan Roosteren ook in de tweede helft geen vuist maken en verliest het met 0-4, van een matig Haslou. Daarnaast verliest het enkele spelers door blessures opgelopen aan het eind van de wedstrijd. We zullen deze week dus weer alle zeilen moeten bijzetten om met de juiste mentaliteit en een voldoende personele bezetting, de tweede uitwedstrijd op rij tegen Born tegemoet te gaan. Niet alleen voor onszelf, maar ook voor de supporters gaan we er alles aan doen om de punten mee naar huis te nemen!