De jaarvergadering vindt dit jaar plaats op vrijdag 22 september a.s. Noteer deze datum alvast in jullie agenda.

Op een mooie zondagmiddag de 25e september ontving VV Roosteren de promovendus uit Grevenbicht. Armada is voor ons geen onbekende en is het seizoen prima gestart. Van enige onderschatting was dus geen sprake. Roosteren was met uitzondering van de niet geheel fitte Roel Strooper compleet en begon met vertrouwen aan de wedstrijd. Al snel nam Armada echter de wedstrijd in de hand en leverde eenvoudig weg meer strijd. Ook bewoog de ploeg uit Beeg beter en werd het een paar keer dreigend. Echte grote kansen bleven aan beide kanten uit.

In de rust werd er afgesproken dat de linies korter op elkaar gingen spelen en dat er meer strijd geleverd moest worden. Gelijk na de rust volgde een enorme domper voor de thuisploeg. Aanvoerder en sterk spelende Erwin Vanneer moest het veld ruimen wegens een blessure. Davy Kanders kwam voor hem in het veld en deed het verder prima. Naarmate het einde van de wedstrijd naderde bleek voor Roosteren niet meer dan een punt haalbaar. Toch werd dit niet gehaald. Ongeveer 10 minuten voor tijd scoorde Armada na een prima aanval. De volledig vrijstaande middenveld van Armada schoof de bal langs keeper Tom Reijnen door. Roosteren kwam deze klap niet meer te boven en verloor uiteindelijk verdiend van Armada.

Komende zondag gaan we op bezoek bij Sporting Sittard. Er zal een andere instelling en wedstrijdmentaliteit moeten zijn om daar iets te gaan halen. Hopelijk kunnen we daar het niveau halen van de uitwedstrijd in Born. Alle supporters zijn van harte welkom om ons te komen steunen.