• VV Roosteren

Klik hieronder op je team voor de laatste stand en uitslagen
  • Programma

• VV Roosteren

Eerste Elftal
Tweede Elftal
Derde Elftal

Stand en Uitslagen

Voor de meest recente uitslagen, de laatste stand en het programma voor de komende weken klik hieronder op de button van jouw team.

Deze teampagina's worden gegenereerd door de KNVB Dataservice en zijn direct gelinkt aan Sportlink. Op die manier zie je altijd de meest recente en correcte data.

Op zondag 13 november ging VV Roosteren op bezoek bij titelkandidaat Lindenheuvel/ Heidebloem. Vooraf was al duidelijk dat dit geen gemakkelijke opgave zou worden voor de mannen van trainer Rudi Boes. Zonder o.a. de geblesseerde aanvoerder Erwin Vanneer werd er toch optimistisch aan de warming-up begonnen.
Toen om half 3 de wedstrijd begon waren de verhoudingen binnen het veld al snel duidelijk, Lindenheuvel beschikte over verschillende sterke spelers die op een hoger niveau niet zouden misstaan. We werden al snel teruggedrukt en voor dat we het wisten stonden we 1-0 achter. Daarna herstelden we ons en begonnen beter mee te voetballen. Dit leidde ook tot een grote kans, helaas belandde de inzet van Jules Stoffels op de paal. Met de 1-0 achterstand gingen we de rust in.
Na de rust probeerden we de gelijkmaker te scoren, echter gaven we daardoor ook veel ruimte weg. Uit een snelle counter was het na een uur spelen weer raak voor de thuisploeg. Na deze tegenslag was het verzet van de gasten uit Roosteren gebroken en liep de thuisploeg uit na 4-0. Een verdiende nederlaag tegen een kwalitatief sterkere ploeg. Komende wedstrijden tegen OVCS en Urmondia zullen punten gehaald moeten worden. Ondanks de slechte start en de magere resultaten is de teamspirit nog altijd goed. We gaan er de komende periode alles aan doen om het tij te keren. We rekenen op onze trouwe supporters.

No Calendar Events Found or Calendar not set to Public.