• VV Roosteren

Klik hieronder op je team voor de laatste stand en uitslagen
  • Programma

• VV Roosteren

Eerste Elftal
Tweede Elftal
Derde Elftal

Stand en Uitslagen

Voor de meest recente uitslagen, de laatste stand en het programma voor de komende weken klik hieronder op de button van jouw team.

Deze teampagina's worden gegenereerd door de KNVB Dataservice en zijn direct gelinkt aan Sportlink. Op die manier zie je altijd de meest recente en correcte data.

En dat lange wachten lag zeker niet aan het Tweede en Derde Elftal die beiden inmiddels al hun zevende overwinning boekten. Er was maar één team dat al weken naar die 3 punten snakte en dat was het team van coach Rudi Boes. Het was een gegeven feit dat Roosteren 1 moest winnen om enige aansluiting met de directe concurrenten te behouden. Na veel bloed, zweet en tranen wisten de mannen van de hoofdmacht van Roosteren dan toch eindelijk een wedstrijd te winnen!
Dankzij twee mooie kopballen van spits Roel Strooper werd de wedstrijd afgelopen zondag tegen OVCS met 2-0 gewonnen. De eerste goal viel redelijk vroeg in de eerste helft na een mooie assist van Sergio Demandt. Gelijk na de thee viel de tweede treffer, ditmaal op subliem aangeven van John Vogten. Roosteren verzuimde om in de tweede helft uit te lopen en kwam nauwelijks meer in de problemen. En dat is wel eens anders geweest dit seizoen. De ploeg heeft meerdere malen een voorsprong weggegeven. De ene keer met veel pech, de andere keer door collectief falen. Maar de teamspirit, zoals Roel Strooper ook aangeeft in het artikel in de Limburger afgelopen maandag, voert nog altijd de boventoon. De hechte groep heeft bewezen kritiek te kunnen verdragen en stoïcijns door te kunnen gaan met hard trainen om uiteindelijk resultaat te behalen. Waar gehakt wordt, vallen spaanders! We zullen daarom ook niet bij de pakken neerzitten.
Hopelijk kan het Eerste de komende twee wedstrijden vlak voor de winterstop met succes afronden, om met opgeheven hoofd aan de terugronde te beginnen. De eerste wedstrijd van dit tweeluik heeft een speciaal randje, aangezien we het dan opnemen tegen het Urmondia van oud-trainer Ger Creemers.

We zullen dan gaan zien of we op de goede weg zijn. Er wordt in ieder geval weer hard getraind om wederom een overwinning binnen te loodsen. Het vertrouwen in elkaar heeft een boost gekregen. Het is aan ons om te laten zien dat de overwinning van vorige week geen “One day fly” was.

No Calendar Events Found or Calendar not set to Public.