• VV Roosteren

Klik hieronder op je team voor de laatste stand en uitslagen
  • Programma

• VV Roosteren

Eerste Elftal
Tweede Elftal
Derde Elftal

Stand en Uitslagen

Voor de meest recente uitslagen, de laatste stand en het programma voor de komende weken klik hieronder op de button van jouw team.

Deze teampagina's worden gegenereerd door de KNVB Dataservice en zijn direct gelinkt aan Sportlink. Op die manier zie je altijd de meest recente en correcte data.

Zondag 29 januari stond de eerste wedstrijd van de tweede seizoenshelft op het programma, om halfdrie werd er op het kunstgras van RKDFC afgetrapt. Een sterk Roosteren creëerde in de eerste helft voldoende kansen, maar vergat zichzelf te belonen. Ook na de rust was er eenzelfde spelbeeld, echter dit veranderde op het moment dat notabene de tegenstander met tien man kwam te staan door een rode kaart. Niet veel later viel de 1-0 uit een corner. Vanaf dat moment kon Roosteren geen potten meer breken en ging de goede eerste helft volledig verloren op enkele minuten tijd. Uiteindelijk zou de eindstand 3-0 worden.

Niet de gewenste start, maar de jongens van één knokken gewoon verder! Morgen zal er een oefenwedstrijd gespeeld worden in en tegen DVO 2, aftrap om 20:30. Vanwege de wedstrijd zal er verder geen training zijn!

No Calendar Events Found or Calendar not set to Public.