• VV Roosteren

Klik hieronder op je team voor de laatste stand en uitslagen
  • Programma

• VV Roosteren

Eerste Elftal
Tweede Elftal
Derde Elftal

Stand en Uitslagen

Voor de meest recente uitslagen, de laatste stand en het programma voor de komende weken klik hieronder op de button van jouw team.

Deze teampagina's worden gegenereerd door de KNVB Dataservice en zijn direct gelinkt aan Sportlink. Op die manier zie je altijd de meest recente en correcte data.

Na een roerige week, met onder meer een slechte oefenwedstrijd tegen de Slekker Boys en een zeer geslaagde carnavalsavond moesten de mannen van Rudi Boes aantreden tegen Armada. Een geduchte tegenstander die ons in de wedstrijd eerder dit seizoen met 0-1 had verslagen. Bovendien werd van tevoren al aangestipt dat deze ploeg pas 11 tegengoals had hoeven incasseren.

VVR begon goed aan de wedstrijd. Armada werd vastgezet, er werd leuk gecombineerd en er kwamen enkele kleine kansjes. Roosteren kreeg loon na werken toen Martijn Vanneer een werkelijk briljante goal maakte. Vanaf een meter of 20 nam hij een afvallende bal in één keer op de pantoffel en deze verdween heerlijk over de keeper in de goal.

Na deze openingsgoal draaide echter alles om. Roosteren kwam niet meer in haar spel en werd door Armada vastgezet op de eigen helft. Armada had voortdurend de bal, maar op enkele corners na werd de ploeg uit Grevenbicht niet echt gevaarlijk. Dit zorgde voor een 0-1 ruststand.
In de rust werd door Rudi een omzetting gedaan om te proberen meer duels op het middenveld te winnen. Lennart verschoof van linksback naar het middenveld en Jules bewandelde de omgekeerde weg.
De 2e helft begon heel slecht voor Roosteren. Een bal werd slecht weggewerkt, waarna Tom Reijnen al dan niet een overtreding maakte (Tom vond van niet, de scheidsrechter van wel) op een speler van Armada. Strafschop: 1-1 na 2 minuten in de 2e helft.

In tegenstelling tot andere wedstrijden liet Roosteren de kopjes nu niet hangen, maar met frisse energie ging de ploeg op zoek naar een nieuwe voorsprong. Sergio Demandt, de man die de meeste spanning kende richting deze wedstrijd, krulde na ongeveer een uurtje voetballen een vrije trap vanaf 20 meter schitterend in de bovenhoek. Hierna pakte Roosteren direct door en nog geen 5 minuten later lag doelpunt nummer 3 in het netje. Roel Strooper kapte zich een aantal keer goed vrij en zette Johnny Vogten één op één met de keeper. Een heerlijk moment en de ontlading bij iedereen was dan ook groot. Roel pakte de mannen even bij elkaar en er werd op dat moment één ding afgesproken: Er komt niemand meer door en desnoods ‘geit de zaeg der in.’ Armada kreeg hierna nog maar één dikke kans die goed werd gepakt door Tom. Dit was zijn manier om zich te revancheren op de eerder gegeven strafschop.

Zo werd door Roosteren de derde overwinning van het seizoen behaald. Het was al met al een heerlijke voetbalmiddag met alle benodigde ingrediënten:
Mooie goals, veel strijd (een echte teamprestatie!), een goede wissel door de trainer en bovenal: 3 punten!

Alaaf en tot over twee weken na de carnaval!

No Calendar Events Found or Calendar not set to Public.