• VV Roosteren

Klik hieronder op je team voor de laatste stand en uitslagen
  • Programma

• VV Roosteren

Eerste Elftal
Tweede Elftal
Derde Elftal

Stand en Uitslagen

Voor de meest recente uitslagen, de laatste stand en het programma voor de komende weken klik hieronder op de button van jouw team.

Deze teampagina's worden gegenereerd door de KNVB Dataservice en zijn direct gelinkt aan Sportlink. Op die manier zie je altijd de meest recente en correcte data.

Na de knappe overwinning van Roosteren op Armada voor de carnaval, stond na een mooie carnavalsweek de thuiswedstrijd tegen Haslou op het programma. Deze wedstrijd werd onder barre weersomstandigheden, het was koud met een harde winde en veel regen, door de mannen van Rudi Boes met 3-1 gewonnen na goals van Mike, Martijn en Roel. Een verdiende overwinning met goed voetbal en bovenal een keiharde werklust, waar de mannen uit Elsloo niet tegen op konden boksen.

Afgelopen weekend wederom een thuiswedstrijd. Dit keer tegen SVE uit Einighausen. Van tevoren wisten we al dat het een moeilijke maar belangrijke wedstrijd zou worden. SVE stond op dat moment 3 plaatsen boven ons, maar Roosteren wist dat als er werd gewonnen, SVE op 2 punten zou worden genaderd. Onder een heerlijk zonnetje trapte Roosteren om half 3 af zonder de trainer, die op wintersport was en vervangen werd door Rene Lagros. Onze nieuwe aanwinst Marc Koetsier stond voor de 2e keer in de basis, nadat hij vorige week een prima indruk maakte tegen Haslou!

De wedstrijd begon in evenwicht. In het eerste kwartier had Roosteren het betere van het spel, maar hierna had SVE de overhand. Behoudens een mooi schot op de lat wist SVE echter niks te creëren. Zo ging men met een logische 0-0 stand rusten.

In de 2e helft was het weer SVE dat het betere van het spel had. Er werden enkele mooie kansen door de gasten afgedwongen. Gelukkig had Roosteren zondag een beest in de goal. Tom maakte een aantal fantastische reddingen en Roosteren had wat geluk dat het vizier van de mannen in het blauw-wit niet helemaal scherp stond. Na ongeveer een half uur in de 2e helft kreeg het team van Rene Lagros weer wat meer vat op de wedstrijd en er werd meer gevaar voor de goal van SVE gesticht.

Iedereen in Roosteren rekende echter op een gelijkspel, want na 85 minuten voetbal stond het nog steeds 0-0. John Vogten was het hier echter niet mee eens. In de 88e minuut kreeg hij de bal aan de linkerkant en gaf een schitterende steekbal op de goed ingevallen Quinnstagram Hamers. Quinn nam de bal aan en knalde de bal met rechts in de goal. 1-0 Voor Roosteren en een waar feest barste los! Maar Roosteren was er nog niet want er waren nog een minuut of 5 te spelen. Gelukkig was John nog niet klaar: hij kreeg 2 minuten na de 1-0 de bal na een afgeslagen corner in de 16 aangespeeld door Martijn, controleerde de bal en schoot hem hard over de keeper in het doel. 2-0 voor Roosteren en de wedstrijd was beslist. 3 Punten erbij voor het eerste, de 3e overwinning op rij!

SVE had misschien wat meer verdiend, maar Roosteren had deze wedstrijd de werklust, de teamspirit en eindelijk het geluk dat in de eerste seizoenshelft zo vaak ontbrak!

Roosteren zit in een felle degradatiestrijd verwikkeld en is ondanks deze overwinning nog nergens, maar als er zo wordt gevochten en het voetbal nog beter wordt, dan is de kans groot dat Roosteren ook dit jaar weer genoeg punten verzameld om ook volgend seizoen weer in de 4e klasse uit te komen. Iets dat de club ook verdient!

No Calendar Events Found or Calendar not set to Public.