• VV Roosteren

Klik hieronder op je team voor de laatste stand en uitslagen
  • Programma

• VV Roosteren

Eerste Elftal
Tweede Elftal
Derde Elftal

Stand en Uitslagen

Voor de meest recente uitslagen, de laatste stand en het programma voor de komende weken klik hieronder op de button van jouw team.

Deze teampagina's worden gegenereerd door de KNVB Dataservice en zijn direct gelinkt aan Sportlink. Op die manier zie je altijd de meest recente en correcte data.

Geen Kennedymars of Amstel gold race voor de mannen van Roosteren 1, maar de periodetopper tegen Born stond op het programma. De inhaalwedstrijd van zo'n twee maanden geleden werd op paaszaterdag afgewerkt op de Heilige Kamp. Met een fitte selectie kon trainer Boes het strijdplan smeden om de mooie reeks van 5 gewonnen wedstrijden een goed vervolg te geven.

Voor de wedstrijd werd nogmaals benadrukt dat we het ons absoluut niet konden permitteren om ook maar 1% te verzaken. Toch bleven deze woorden achter in de kleedkamer, want het begin van de wedstrijd was zwak, onrustig en bovendien ontbrak die spirit die er in de laatste weken absoluut wel was. Na een kleine tien minuten volgde dan ook de openingstreffer van de gasten uit Born. Een vrije trap op de rand van de zestien werd direct binnen geschoten. Daarna kwam Roosteren lange tijd niet meer in gevaar maar was het ook zeker niet in staat om iets terug te doen. Vlak voor rust leek het paasweekend helemaal in duigen te vallen, uit een corner werd de 0-2 binnengeschoten. Niet veel later klonk het rustsignaal waarna elf rood-witten met de kopjes omlaag het kleedlokaal opzochten.

De vraag was hoe we meer grip op de wedstrijd konden krijgen om zo meer druk te kunnen uitoefenen op de laatste linie van Born. Een dubbele wissel en een formatiewijziging moesten hieraan bijdragen. Vanaf minuut 46 werd er achterin een-op-een gespeeld, wat direct resulteerde in meer voorwaartse druk. Het was nu Roosteren dat bepaalde, maar het was natuurlijk uitkijken voor de counter van de uitploeg. Rond de zestigste minuut vond Sergio zijn weg in de zestien van Born waarna hij met een overtreding afgestopt moest worden. De penalty werd opgeëist door onze captain die prima binnenschoot! De hoop op een positief resultaat was terug en met nog voldoende tijd op de klok ging Roosteren op zoek naar de gelijkmaker. Hiervoor moesten we wachten tot de tachtigste minuut. Martijn gooide er even een wereldpass uit die de verdediging van Born volledig openscheurde. Quinn was op tijd vertrokken en faalde niet in de afronding! Wederom een grote ontlading aan de kant van de thuisploeg! In de tien resterende minuten konden beide ploegen niet meer heel gevaarlijk worden waardoor de wedstrijd eindigde in 2-2.

Helaas dit keer geen winst, maar een gelijkspel was gezien het wedstrijdbeeld een terechte uitslag. Ondanks de slechte eerste helft heeft Roosteren laten zien genoeg veerkracht te hebben om ook vanuit een achterstand terug te komen. De zesde wedstrijd op rij die niet verloren gaat, een geweldige prestatie die wij volgende week proberen door te zetten tegen Lindenheuvel. Het puntje werd achteraf nog ouderwets goed gevierd in de kantine met de spelers, staf en fans!

No Calendar Events Found or Calendar not set to Public.