• VV Roosteren

Klik hieronder op je team voor de laatste stand en uitslagen
  • Programma

• VV Roosteren

Eerste Elftal
Tweede Elftal
Derde Elftal

Stand en Uitslagen

Voor de meest recente uitslagen, de laatste stand en het programma voor de komende weken klik hieronder op de button van jouw team.

Deze teampagina's worden gegenereerd door de KNVB Dataservice en zijn direct gelinkt aan Sportlink. Op die manier zie je altijd de meest recente en correcte data.

Vanavond zal op de Heilige Kamp te Roosteren het restant van de wedstrijd tegen Sporting Sittard worden uitgespeeld. Met nog een minuut of 20 op de klok, zal het Eerste Elftal de wedstrijd met een gelijkspel om 19.30 uur hervatten.

In de wedstrijd van afgelopen zondag tegen mede-degradatie kandidaat OVCS werd er niet gescoord (0-0), waardoor Roosteren zich nog niet offcieel veilig heeft gespeeld. Een gelijkspel of winst vanavond zal de mannen wederom het recht geven om in de 4e klasse van de KNVB uit te komen.

No Calendar Events Found or Calendar not set to Public.