Op vrijdagavond 20 oktober organiseert de Activiteitencommissie de Dartavond! Noteer deze datum alvast in jullie agenda.

De transferdeadline is inmiddels verstreken, dus de balans kan worden opgemaakt: 11 spelers zullen zich toevoegen aan onze prachtige club! De spelers zullen verdeeld worden over de drie senioren elftallen. Welkom aan al deze nieuwelingen en oude bekenden, wij kijken ernaar uit om jullie in het nieuwe seizoen te zien schitteren op onze wei!

Daarentegen nemen we afscheid van 3 leden. Bedankt mannen en succes met jullie nieuwe avontuur! Ook voor Justin houdt het avontuur in Roosteren op. Nadat we dachten hem weer helemaal terug te hebben, was het na enkele weken voetbal weer mis. Een tweede zware blessure heeft Justin doen besluiten de schoenen, op veel te jonge leeftijd, aan de wilgen te hangen. Justin, bedankt voor je geweldige inzet en je super persoonlijkheid binnen onze club!