Activiteiten
Carnavalsavond
Nog een paar weekjes mag Maxim zich prins van de Pinteveagers noemen, maar op 31 januari zal er iemand anders met de scepter zwaaien in de kantine!

Verjaardagen

Het 1e elftal heeft haar laatste oefenwedstrijd dinsdagavond afgewerkt in en tegen SVC ‘2000. Bij SVC ‘2000 staat Ricardo Wassenberg aan het roer, zeker geen onbekende voor Rudi Boes. De twee stonden eerder samen bij Wilhelmina’08 aan het roer en mogen elkaar dan ook goede vrienden noemen.

Roosteren begon de eerste helft in een sterke opstelling en nam direct het heft in handen. Roosteren verzuimde echter een aantal opgelegde kansen af te maken. Aan de andere kant was het SVC ‘2000 wat wel doeltreffend was uit een vrije trap en de 1-0 op het scorebord bracht. Even later was het Ken Loete die zijn eerste doelpunt voor VV Roosteren binnentikte en de verdiende gelijkmaker op het scorebord bracht.

 

De tweede helft bracht Rudi 7 nieuwe spelers in de ploeg en met name enkele vaste basiskrachten mochten de benen laten rusten. Roosteren begon uitstekend aan de 2e helft en via de sterk spelende Bart Kerkhof (welke de afwezige Roel Strooper verving) werd de 1-2 op het scorebord gebracht. Kort voor tijd wist SVC’2000 nog de gelijkmaker te produceren: 2-2 eindstand.

Lichtpuntje was het debuut van Niek Theunissen en Joep Meuwissen in het eerste elftal. Beide mogen terugkijken op een uitstekend debuut. Aanstaande zaterdag hebben de mannen van het 1e elftal een uitgelezen mogelijkheid om sinds lange tijd nog een keer door te komen in de beker. Om 17.00 is de aftrap in Maasgouw en bij minimaal een gelijkspel is de volgende ronde een feit.