Welkom bij
Voetbal Vereniging Roosteren
Nog een paar weekjes mag Maxim zich prins van de Pinteveagers noemen, maar op 31 januari zal er iemand anders met de scepter zwaaien in de kantine!

Susteren 7 – Roosteren 3 01-05-2008

1-1

Deze donderdag stond de inhaalwedstrijd tegen Susteren 7 gepland. Al na 5 minuten opende onze gastspeler Gaston Vogel de score. Susteren kreeg een verre inworp van Mark Heusschen niet weg gewerkt. Gaston profiteerde hiervan, en schoot feilloos binnen, 0-1. Twee minuten later vond de scheidsrechter dat hij een penalty moest geven aan Susteren. Barry Parren maakt een goede sliding op de bal, maar de scheidsrechter uit Susteren vond dit een overtreding. De penalty werd raak geschoten, en zo stonden we weer op gelijke hoogte. Na deze tegenslag zette wij nog een tandje bij, en we wonnen bijna elk duel. Dit resulteerde in diverse kansen, die helaas niet benut werden. Tot 3 keer toe had de scheidsrechter ons een penalty moeten toekennen (Patric Swagten neergehaald, Martijn Cillekens gehaakt, en bij Gaston Vogel gevaarlijk spel), maar zoals we al vreesden werden die niet gegeven. Zo eindigde de wedstrijd, ondanks onze super inzet, in een gelijkspel. Wederom een puntje, maar nog niet de 3 punten waar we het hele seizoen al op hopen. 

E.V.V. 4 – Roosteren 3 27-04-2008

0 - 0

Op deze mooie zondagmorgen begonnen we de wedstrijd tegen E.V.V. 4. Vanaf het eerste fluitsignaal begonnen we zeer fel aan de wedstrijd. De mannen uit Echt hadden dit duidelijk niet verwacht. Veel duels werden gewonnen, en we voetbalden veel op hun helft. Na enkele minuten begon E.v.v zich te herpakken, en op deze manier ontstond een gelijk opgaande wedstrijd. Tot 2 keer toe kwam Echt gevaarlijk dicht bij de openingstreffer, maar beide keren troffen ze de paal. Iedere andere aanval werd ofwel door onze verdediging de kop ingedrukt, ofwel door onze perfect keepende doelman klem genomen. De 2de helft vertoonde hetzelfde spelbeeld als de eerste helft: veel felle duels, maar geen doelpunten. Alhoewel we in de laatste minuut nog zeer dicht bij de winnende treffer waren… Een verre inworp van Mark Heusschen viel vooraan in “de 16”, waarna Echt de bal niet goed weg kreeg. Dit resulteerde in 2 schoten die echter niet tegen de netten kwamen. Uiteindelijk floot de scheidsrechter voor de laatste keer, en eindigde de wedstrijd in een 0-0 gelijkspel. Dit puntje was het resultaat van een geweldige inzet. Als we deze inzet de laatste 2 wedstrijden doorvoeren, dan zit er misschien nog wel meer in de dat ene puntje van vandaag…..Roosteren 3 – Walburgia 2 20-04-2008

0-5

Deze zondag begon weer met de zelfde tegenslag als de laatste paar zondagen: Te weinig spelers. Nog steeds zijn er “teamspelers” die menen dat ze zich niet hoeven af te melden, waardoor we de wedstrijd met 10 man moesten spelen… En dit tegen de koploper. Ondanks dat we maar met 10 man waren, was de inzet van iedereen zeer goed. Er werd voor elkaar geknokt, en daardoor was de nederlaag nog enigszins te verkroppen. Elke goal viel doordat op het middenveld steeds een man over was. Door de “man meer-situatie” voor Walburgia liepen wij ons letterlijk te pletter. Maar omdat we tot op de laatste minuut hebben gevochten, konden we de schade beperken tot 5 tegen doelpunten. Volgende week treffen we E.v.v., hopelijk hebben we dan wel genoeg spelers.


Roosteren 3 – SHH 6 30-03-2008

1-5

Op deze zonnige zondagmorgen moesten we spelen tegen de mannen van Herten 6. Omdat we de uitwedstrijd met 2-2 hadden beëindigd, waren de verwachtingen hoog. Aan deze verwachtingen kwam snel een einde. Mede omdat wederom enkele mensen ze veel te laat, of zelfs niet afmelden. Hierdoor moesten we met 10 man de wedstrijd starten in eerste instantie. Dit kwam de motivatie niet ten goede. Gelukkig was Guido van Wegberg vroeg op het sportcomplex, en hij was bereid om ons uit te helpen.Na een half uurtje slap voetbal kwam het eerste doelpunt tot stand voor SHH. Niet veel later wist ook Mark Parren doel te treffen. Helaas was dit het eigen doel. Zo was de stand met rust 0-2. Ook in de tweede helft konden we geen vuist maken. Alle aanvallen van SHH waren goed en snel. En omdat wij veel te slap speelde werd bijna iedere kans van SHH verguld Dit resulteerde in 0-3, 0-4, en 0-5. De strijdlust van de vorige wedstrijden leek volledig weg te zijn….. Gelukkig kon Guido van Wegberg de eer nog enigszins redden. Hij bracht met een prachtig schot de stand op 1-5. Dit was tevens de (teleurstellende) eindstand van deze wedstrijd. Hopelijk pakken we volgende week de draad weer op, en kunnen we misschien weer wat punten pakken…..

 

SNA 5 - Roosteren 3 09-03-2008

1 - 1

Op deze vroege zondag morgen vertrokken we met 13 man richting Montfort, waar de mannen van SNA 5 onze tegenstanders waren. We begonnen de wedstrijd tegen de wind in. Ondanks dat SNA het voordeel van de wind had, werd er van hun zijde weinig mee gedaan. De schoten die op doel werden gelost, werden simpel gepakt door onze doelman Dennis Ruyters. Er was slechts 1 moment in de eerste helft dat onze keeper in de problemen kwam. Een schot van 25 meter kwam recht op Dennis Ruyters af, maar veranderde in zijn 2 laatste meter verraderlijk van richting. Gelukkig wist Dennis met zijn been de bal alsnog naast te tikken. We gingen dus rusten met 0-0 op het scorebord. Al snel werd in werd de score open gebroken in de tweede helft door SNA. Herbert Paulen ging het duel aan met zijn tegenstander, die op zijn beurt gemakkelijk naar de grond ging. De scheidsrechter twijfelde niet, en gaf een vrije trap op 20 meter. Deze werd benut, en zo kwamen we op een onverdiende 1-0 achterstand. We besloten om een tandje bij te zetten, om zo opnieuw een nederlaag te voorkomen. Het was Dennis Canton die ons enkele minuten later behoedde van die nederlaag: Een corner van links schoot ver door de 16-meter in, tot op het punt waar Dennis Canton stond. Hij aarzelde niet, en haalde de trekker over. Dit schot verdween diagonaal de andere hoek in. 1-1. Na dit doelpunt waren er nog enkele kleine kansjes over en weer, maar de score zou blijven staan op 1-1. Een terechte uitslag gezien het wedstrijdbeeld, en een opsteker voor ons team na een reeks van nederlagen. Hopelijk wordt deze lijn voort gezet, en kunnen we spoedig onze eerste 3 punten pakken!!

 

Roosteren 3 - DVO 5 02-03-2008

0 - 3

Deze zondag zijn de gasten uit Sittard op bezoek, DVO 5. De wedstrijd liep vanaf het begin vrij aardig voor ons, goed samenspel en enkele kansen. Dennis Ruyters, die vandaag keepte, maakte in het begin van de wedstrijd al een mooie panna in “zijn” 5-meter gebied. Dit om zijn zelfvertrouwen even op te krikken. Dit zelfvertrouwen was helaas maar van korte duur, want het was DVO dat de score opende. Onze keeper werd verrast door een schot in de korte hoek: 0-1. Verder was er in de eerste helft niet veel gebeurd. Na rust begonnen we met 4 frisse spelers. Ondanks dat kregen we al vrij snel in de tweede helft een tegentreffer. Dennis Ruyters was niet snel genoeg terug in zijn doel na een redding, en moest zijn meerdere erkennen na een geweldige lob van een speler van DVO: 0-2 Onze inzet werd naar gelang de wedstrijd vorderde minder, en veel duels werden verloren. Dit resulteerde in de laatste minuut in het 3de tegen doelpunt. De keeper tikte de bal nog aan, maar net niet ver genoeg naar buiten. Via de paal kwam de 0-3 alsnog tot stand. Helaas weer geen punten voor Roosteren 3. Maar we hebben nog hoop, en er zijn nog enkele wedstrijden waarin we alsnog punten kunnen pakken.


Roosteren 3 - E.v.v. 4 24-02-2008

1 - 2

Deze zondag kregen we de gasten uit Echt op bezoek. Meteen vanaf het startsignaal kwamen we goed uit de startblokken, en zaten we fel op onze tegenstander. Dit resulteerde in veel balbezit in het eerste halfuur. We creëerde enkele kansen op de openingstreffer. Patric Swagten schoot gevaarlijk op doel, en ook Jory Dirks waagde een poging met het hoofd. Ondanks deze kansen was het E.v.v. dat op voorsprong kwam. Na een hoekschop werd er meerdere malen op ons doel geschoten. Ivo Kusters wist een paar keer te redden, 2 maal werd de bal van de lijn gehaald. Het was echter een klutsbal, die via een knie van richting veranderde, de netten in vloog. Even waren we aangeslagen, maar al snel werd een tandje bij gezet. Doordat we ook in de 2de helft zeer fel waren, wisten we E.v.v. op eigen helft vast te zetten. Het was een lange bal van Hein Hagen die in de voeten van Patric Swagten terecht kwam, die op zijn beurt schitterend afmaakte: 1-1. E.v.v. brak daarna nog eens mooi door, en scoorde uit die actie de winnende treffer. Gezien het wedstrijdbeeld en de inzet van ons was een gelijkspel zeker verdiend geweest. Maar als deze inzet blijft voortduren, dan zal er in de toekomst zeker nog punten behaald worden.


St. Joost 3 - Roosteren 3 09-02-2008

0 - 2

Voor het 3de elftal stond vandaag de eerste wedstrijd van het nieuwe jaar gepland, en wel tegen St. Joost. Ondanks dat iedereen genoeg rust had gehad in de winterstop waren er weer enkele mannen niet bij, zonder afmelding! Dit was Ivo Kusters en Roy Vankan. Hierdoor stonden we met net 11 man op het veld (dit omdat Hein Hagen bereid was om ons uit te helpen). Ondanks deze tegenslag begonnen we vrij goed aan de wedstrijd, en zaten we er fel op. Hierdoor kon St. Joost niet het spel maken. Echter na een dik half uur kwam St. Joost toch op voorsprong door een verdedigingsfout. In de tweede helft kwamen we wederom vrij aardig uit de startblokken, maar we creëerde zelf geen enkele kans. Noel Streukens, die vandaag de rol als keeper op zich had genomen, redde ons meerder malen van een 2-0 achterstand. Echter toen het einde van de wedstrijd naderde, en iedereen moe begon te worden sloeg St. Joost toe. Ze scoorde de 2-0 door een mooie combinatie, en zette zo de wedstrijd definitief op slot. Ondanks de zeer goede inzet van iedereen en het fantastische keepers-werk werd deze wedstrijd alsnog verloren. Niet een heel erg goede start van het nieuwe jaar. Maar als iedereen deze inzet blijft tonen, dan moet er vroeg of laat punten behaald worden.

 

Armada 5 - Roosteren 3 16-12-2007

10 - 0

Op deze koude zondagmorgen vertrokken we met wederom te weinig mensen naar Grevenbicht, hier moesten we spelen tegen de koploper: Armada 5. We wisten vooraf al dat dit geen gemakkelijke wedstrijd zou worden, en met 9man al zeer zeker niet. Ondanks dat begonnen we toch aan de wedstrijd. Het veld was keihard, en leek wel een schaatsbaan zo glad. Door de gladheid kwamen we in de eerste minuut al in de problemen: De spits van Armada ging door een glijpartij naar de grond, waarna de scheidsrechter besloot hier een penalty voor te geven. Deze werd uiteraard benut door de mannen uit Grevenbicht, en zo stonden we in de eerste minuut al met 1-0 achter. Wij hadden duidelijk meer moeite met het harde veld dan Armada. Getuige de 6-0 achterstand met rust. Dit lag echter niet alleen aan het veld, maar ook aan het gegeven dat we met 9 man constant achter de feiten aan liepen. Vandaar dat ik Herbert Paulen, Eric Strooper, Mark Heusschen, Hub Vankan en Roy Vankan hartelijk wil bedanken voor het niet afmelden, te laat afmelden of niet correct afmelden! Rene Sliepen kwam ook pas in de tweede helft aan, maar door enkele blessures hadden we dus nog steeds niet genoeg mannen om een normaal elftal te vormen. Gelukkig was Armada niet te beroerd om ook met 9 mannen te spelen, en zo konden we nog enigszins de 2de helft normaal spelen. De moed was letterlijk in de schoenen gezakt, en we moesten nog 4 goals incasseren. Eindstand: 10 – 0. Misschien als diverse mensen wel waren komen opdagen dat we met minder grote cijfers verloren hadden, maar dat zullen we nooit weten… Hopelijk is na de winterstop iedereen uitgerust en fit, zodat we met een goed vertegenwoordigd team kunnen aantreden. Tot die tijd: Prettige kerstdagen en “eine gooje roetsj”!!

 

Conventus ’03 3 - Roosteren 3 18-11-2007

2 - 1

Op deze koude zondagmorgen zouden we om 9.30 uur vertrekken naar Koningsbosch met 13 man. Op het laatste moment (zondagmorgen!) belde nog 2 mensen af, en waren we dus nog maar met 11 man. Dit zou net moeten kunnen, maar omdat Dennis Ruyters en Eric Strooper zich wederom verslapen hadden moesten we beginnen met 9 man naar onze tegenstander afreizen. Enige geluk was dat Rene Sliepen nog op tijd aankwam, waardoor we met 10 man konden beginnen aan de wedstrijd. Doordat Conventus steeds 1 man over had konden ze gemakkelijk het spel maken. Dit resulteerde al vroeg in een 1-0 achterstand voor ons. Na 20 minuten spelen kwam Eric Strooper er nog bij, hierdoor konden we meer afdwingen in de duels. We werden sterker, en creerden diverse kansen op de gelijkmaker. Deze kwam er na een mooie combinatie, en werd door Huub Cox gemaakt. Ook de scheidsrechter had in de gaten dat wij sterker werden, en de 1-2 in de lucht hing. Hier stak hij echter een stokje voor door een zeer discutabele penalty toe te kennen aan zijn ploeg. Dennis Canton speelde zuiver de bal tijdens zijn sliding op de spits van Conventus, echter de scheidsrechter oordeelde anders: 2-1. We waren even van de leg af, maar konden gelukkig ons eigen spel weer gaan maken na enkele minuten. Hierdoor kregen we weer diverse kansen op, alweer, de gelijkmaker. En die gelijkmaker kwam er: Maud Vankan maakte een schitterende kopgoal na een mooie actie vanuit het middenveld. 2-2 zou je zeggen, nee dus! Wederom speelde de scheidsrechter een hoofdrol bij dit doelpunt. Hij keurde het doelpunt af na vermeend buitenspel. Na deze beslissing kwamen we niet meer terug in ons spel, en verloren we deze wedstrijd door toedoen van een zeer on-sportief fluitende scheidsrechter van Conventus ’03!!!

 

Walburgia 3 - Roosteren 3 04-11-2007

8 - 0

Deze zondag vertrokken we naar Walburgia, met wederom diverse mensen die te laat waren. De wedstrijd was kort gezegd slecht! Al na 11 minuten stonden we 3-0 achter. Ook gaande de wedstrijd werd het er niet beter op, met als resultaat een 8-0 nederlaag. Een regelrechte blamage! Er waren weinig tot geen goede momenten in de wedstrijd voor Roosteren, vandaar dit zeer korte verslag. Hopelijk zal het ons in de toekomst beter afgaan.


Roosteren 3 - Susteren 7 28-10-2007

1 - 1

Deze zondag stond de wedstrijd tegen Susteren 7 gepland. De opkomst was wederom goed, en we konden over 3 wisselspelers beschikken. Dan de wedstrijd: We begonnen sterk aan de wedstrijd, wat resulteerde in veel balbezit. Door dit overwicht konden we diverse kansen creëren. Na een dik kwartier voetballen reageerde Jory Dirks attent op een bal die niet werd klem genomen door de keeper van Susteren. Hij legde de bal netjes af op Maud Vankan, die vervolgens raak schoot op leeg doel: 1-0. Enkele minuten later brak Dennis Ruyters door tot in het strafschopgebied van onze tegenstander. Een Susterse verdediger haalt hem hier neer. Het wachten was op het fluitsignaal, en dus de penalty. Dit fluitsignaal bleef echter uit omdat de scheidsrechter deze actie niet als overtreding zag… Een gemiste kans op de 2-0 dus. Niet veel later was er aan de andere zijde ook actie: Een aanvaller van Susteren haalt in een duel Noel Streukens neer, en kan vrij op doel schieten. Deze bal was onhoudbaar voor onze doelman, en zo stond het nog voor rust weer gelijk: 1-1. Na rust was het Susteren dat het spel domineerde. Pas halverwege de tweede helft wisten we ons te herpakken, en weer kansen te creëren. Beide ploegen probeerden uit alle macht de overwinning binnen te slepen. Maud Vankan was het dichts bij de overwinning van Roosteren, maar kon de bal niet tussen de palen krijgen. Een moment later was het Susteren die de bal hard over het doel wist te schieten. Echter in de tweede helft zou niet meer gescoord worden, en zou het duel eindigen in een 1-1 gelijkspel. Dit betekend wederom een puntje! Dit punt is vooral te danken aan de goede inzet, en de wil om voor elkaar te knokken!

 

SHH 6 - Roosteren 3 14-10-2007

2 - 2


Ten gevolge van enkele late afmeldingen op deze mooie zondag stonden we om 12.00h maar 
met 11 spelers , gelukkig kwam Rene Slijpen na een kwartiertje toch nog 
opdagen zodat we een grensrechter en een wisselspeler hadden. (Afspraak is: afmelden 
voor vrijdagavond heren !)
Nu het voetbal. Met enkel spelers op, voor hun, nieuwe posities liep het toch 
vrij aardig en konden we SHH goed partij geven. Veel kansen waren er niet 
aan beide zijden maar Eric Strooper wist van een onoplettend moment bij SHH 
gebruikte maken een trapte de bal van grote afstand mooi onder de lat. Kort 
voor rust werd SHH wat sterker en scoorde dan ook met een mooie boogbal in 
de verre hoek de 1-1.
De tweede helft gaf het zelfde beeld , twee aan elkaar gewaagde ploegen. Uit 
een corner scoorde Dennis Ruyters 1-2 nadat in eerste instantie de inzet van 
Maut van Kan nog gestopt was. Nog een kwartiertje. Zou dit de eerste 
overwinning worden? Het zat er in want het hele team toonde vechtlust om 
de overwinning over de streep te trekken. Ivo verrichtte nog een paar goede 
reddingen en de 90 minuten zaten erop. De scheids had echter in de gaten dat 
een doelpunt voor SHH eraan zat te komen en liet erg lang na spelen. En ja 
hoor.... na 94 minuten knalde ze toch nog 2-2 in de touwen. Dat kwam hard 
aan , maar toch moeten we achteraf tevreden zijn met het eerste punt en de 
beste wedstrijd van ons tot nu toe.Roosteren 3 - SNA 5 30-09-07

2 - 5

Op deze zondag konden we wederom van start gaan met 17 spelers. Na enkele minuten spelen kwamen voor het eerst dit seizoen op voorsprong! Na een geweldige actie wist Patric Swagten de 1-0 voor Roosteren te scoren. We waren eerder verbaasd dan uitbundig. Iedereen keek elkaar vol ongeloof aan…. Deze score konden we redelijk gemakkelijk vasthouden, tot enkele minuten voor rust. SNA kwam binnen 3 minuten twee maal aan onze goal, en wist deze twee kansen te benutten. Dit was een royale tik voor ons waar we na rust duidelijk nog niet overheen waren. In de eerste 3 minuten na rust komt SNA wederom twee maal aan onze goal, en weet wederom twee maal te scoren: 1-4. Halverwege de tweede helft probeert Dennis Ruyters ons terug in de wedstrijd te krijgen: Hij waagt een schot van ruim 40 meter op Montforts doel, met als resultaat de 2-4. Niet veel later is er weer actie aan onze zijde van het veld, maar niet in positieve zin: Nadat Mark Parren een elleboog in zijn gezicht krijgt volgt er een onbesuisde actie, met een verplichte wissel voor hem als gevolg. Gelukkig wordt het sportief opgelost, en kan de wedstrijd verder. SNA pakt direct goed op, en weet nog voor het eindsignaal de 2-5 te scoren. Wederom een wedstrijd waarin we geen punten pakken, maar het er zeer zeker in had gezeten.


D.V.O. 5 - Roosteren 3 23-09-07

7 - 1

Na 2 wedstrijden te hebben gespeeld met 7 wisselspelers was het deze zondag weer even anders. We moesten deze wedstrijd starten met slechts 12 spelers…Omdat onze keeper zich had afgemeld, moesten we ook op dat probleem nog een oplossing zien te vinden. We gingen dus met niet al te grote hoop richting Sittard. In de eerste helft stond Huub Vankan in ons doel. Hij wist menig schot van de zijde van D.V.O. af te blokken. Na een dik kwartier kwam Huub Vankan goed uit zijn doel na een voorzet van de tegenpartij, en wist de bal weg te boksen. Met een beetje geluk viel de bal op de schoen van een speler van Sittard, en deze maakte de 1-0 voor D.V.O. Niet veel later viel er nog een goal: De rechts buiten van D.V.O. wilde de bal voorzetten, maar deze viel met zeer veel geluk in de verre hoek. Een onhoudbare bal voor menig keeper! Met 2-0 op het scorebord gingen we de rust in. In de 2de helft heeft Jory Dirks het doel aan Roosterse zijde verdedigd. Ook hij wist de nodige ballen af te blokken en klem te pakken. De hitte op deze zondag speelde voor enkele spelers van ons een grote rol. Er werd niet of nauwelijks nog gerend, en de spelers van D.V.O. werden niet onder druk gezet. Dit resulteerde in een stormloop richting Roosters doel. Dit was voor onze verdediging niet te belopen, en zo vielen er binnen een mum van tijd nog 4 tegentreffers. Ondanks de 6 tegentreffers probeerde we nog een paar keer het Sittardse doel te bereiken. Nadat Mark Parren de bal wist te veroveren bij een aanvaller van D.V.O., speelde hij deze snel in op Har Pustjens. Har zette de aanval verder op door de bal naar Patric Swagten te passen, die inmiddels al richting Sittards doel was gesprint. Na een mooie voorzet van Patric was het voor Eric Strooper een niet te missen kans op de 6-1. Hij benutte deze kans dan ook, en zo stond het 6-1. Nog voor het eindsignaal klonk wist D.V.O. nog 1x te scoren, en de eindstand op 7-1 te zetten. Een teleurstellend resultaat, zeker gezien ons spel in de eerste helft! Komende week ontvangen we SNA thuis, hopelijk valt er dan meer te juichen en kunnen we misschien een punt pakken.


ROOSTEREN 3 - ARMADA 5 16-09-07

1 - 6

Ondanks dat we Gaston Vogel hebben moeten verkopen aan Roosteren 2, stonden we deze zondag evengoed met 17 spelers in de startblokken. Voor onze leider dus de lastige opgave om de 11 basisspelers te kiezen, en op de juiste plaats te zetten. Door deze royale opkomst begonnen we zeer optimistisch aan de wedstrijd. Maar na enkele minuten werden we keihard met de neus op de feiten gedrukt: Armada komt op voorsprong door een zeer snelle actie. Binnen no-time wist armada nog 2 keer te scoren, wederom door snelle aanvallen. We konden echter nog een tikje uitdelen naar hun zijde toe door de 1-3 te scoren. Maud Vankan zette deze eerste seizoenstreffer op zijn naam. Hij brak dwars door de verdediging en rondde zijn aanval af met een zeer knappe treffer. Na de rust konden we terug komen in de wedstrijd, dit door een penalty die ons werd toegekend door de scheidsrechter. Met Dennis Ruyters achter de bal kon dit bijna niet meer fout gaan. Dit ging echter wél fout….. Dennis was van plan om de bal met de nodige kracht in de kruising te trappen. Dit lukte niet, en de bal belandde op de paal. Na deze gemiste kans zakten we een beetje in. Op deze manier liep Armada over ons heen, en wist een eindstand van 1-6 te laten noteren op het scorebord. Wederom geen punten voor Roosteren 3 deze zondag. Hopelijk zal het tij snel keren, en kunnen we van de sombere “0” afkomen.

 

ROOSTEREN 3 - ST. JOOST 3 02-09-07

0 - 3

Deze eerste wedstrijd van het seizoen begonnen we met 7(!) wisselspelers, waarvan 6 debutanten!! Door deze hoge opkomst konden we met de sterkste opstelling van start gaan. Het ging inderdaad vrij aardig, totdat er na 30minuten spelen de eerste tegengoal van dit seizoen viel. De koppen gingen niet hangen, en er werd gewoon goed door gevoetbald. Helaas viel er niet veel later een 2de doelpunt in ons nadeel. De scheidsrechter stond op een dusdanige positie dat hij niet kon zien dat dit doelpunt in feite hands was…0-2 dus. In de 2de helft was de inzet wederom zeer goed. Mede hierdoor hing de 2-1 (en misschien meer) in de lucht. Ondanks twee grote kansen konden we niet terugkomen tot gelijke hoogte. Het werd zelfs nog erger: In de laatste minuut kregen we nog een penalty tegen. Deze werd overigens terecht gegeven door Thuur Niessen, die de wedstrijd perfect aanvoelde. Dit schot van 11 meter belandde helaas in het net: 0-3. Tevens eindstand van deze wedstrijd. Als de opkomst en inzet de rest van het seizoen net zo goed blijft als deze zondag, dan zullen we een leuk en sportief seizoen gaan beleven. En hopelijk, in tegenstelling tot afgelopen seizoen, enkele puntjes weten te pakken.